Herken je dit?

1: Je bent dol op wandelen maar na een paar honderd meter doen je voeten alweer pijn. Je moet tenslotte je veel te zware lijf meedragen. Hoe leuk je wandelen ook vind, door de pijn doe je dit bijna niet meer. 

2:  Door je slechte voedingskeuzes en overgewicht wordt je bloeddruk steeds hoger. Je hoeft nog niet aan de medicatie maar om dat te voorkomen moet je nu toch écht afvallen.

3:  Je durft niet in bikini als je op vakantie bent. Je voelt je enorm onzeker over je lijf en je uiterlijk dus verstopt je je onder een badpak en wijde pareo of je gaat helemaal niet zwemmen. Terwijl je het bloedheet hebt en heel graag even wil afkoelen. 

4: Je broek zit veel te strak doordat je een paar kilo bent aangekomen. Je bent al lange tijd veel te dik waardoor je je niet lekker kunt bewegen in je favoriete spijkerbroek en je moet je adem inhouden om de knoop dicht te krijgen. Een nog grotere maat wil je echt niet kopen.

5: Je hebt alle diëten zoals shakes, koolhydraatarm, soepdieet, brooddieet, keto, Dr. Frank, Atkins, al geprobeerd en hebt geen idee hoe je een gezonder gewicht kunt krijgen want niets werkt voor jou of je kunt het niet volhouden.

  • Hoe heerlijk zou het voor je zijn als je weer heerlijke lange wandelingen kunt maken en al dat gewicht niet meer mee hoeft te sjouwen? En zonder pijn in je voeten! 
  • Hoe heerlijk zou het voor je zijn als je een hoge bloeddruk kunt voorkomen en daardoor geen medicatie hoeft te gebruiken. Hoe fijn zou het zijn als je gaat afvallen en je bloeddruk gaat omlaag naar een normale waarde.
  •  Hoe heerlijk zou het voor je zijn als je je zelfverzekerd voelt en in je bikini op het strand durft te liggen. Je bent er misschien nog niet helemaal, maar jij voelt je mooi en zelfverzekerd. 
  • Hoe heerlijk zou het voor je zijn om een paar kilo af te vallen waardoor je lievelingsbroek ruimer gaat zitten en je deze weer aankunt. Jij kunt je broek weer aan en de knoop gaat heel gemakkelijk dicht. Je kunt je weer lekker bewegen in je favoriete jeans. 
  • Hoe fijn zou het zijn dat jij exact weet wat ervoor nodig is om op een gezonde manier  gewicht te verliezen met normale voedingsmiddelen en dat jij eindelijk je streefgewicht gaat halen en behouden?

 

Wat levert het werken met mij jou op?
1: Je kunt weer genieten van je wandelingen zonder pijn in je voeten.
2: Je  bloeddruk gaat naar normaal waarde zonder medicatie omdat je afvalt, gezonder eet en meer beweegt. 
3: Jij ligt zelfverzekerd op het strand in je nieuwe bikini. Je voelt jezelf mooi, zelfverzekerd, sexy en slank. 

4: Jij gaat af vallen waardoor je lievelingsbroek ruimer gaat zitten en je deze weer aankunt. Je hoeft geen maat groter te kopen. 
5: Jij weet exact wat er voor nodig is om gewicht te verliezen met normale voedingsmiddelen waarbij er geen enkel voedingsmiddel verboden is. Jij gaat afvallen en genieten van je nieuwe gezonde voedingskeuzes. 

Zoek niet verder, want dit is precies waarmee ik je kan helpen!

Happy Slimming!

In 3 maanden waarbij je 6 keer op consult komt, help ik je om 6 tot 12 kilo gewicht te verliezen met het happy slimming traject.
Stap voor stap ga je succesvol af vallen en weet jij na dit traject precies wat ervoor nodig is om dit gewicht te behouden of om zelfstandig verder te gaan.

Geen shakes of verboden voeding. Ik geef je een voorbeelddagmenu en jij mag zelf bepalen wat je eet. Ik leer je hoe je succesvol gewicht kunt verliezen zonder hongergevoel!

Belangrijk is dat je geen medicatie voor diabetes, schildklier, hoge bloeddruk, of cholesterol  gebruikt. De reden hiervoor is dat ik hier geen medische kennis over heb en ik mij richt op de preventieve gezondheidszorg, d.w.z. ter voorkoming van obesitas gerelateerde ziekten.

Tijdens ieder consult wordt je gewogen en gemeten met een professionele medische Inbody weegschaal waardoor jij en ik een heel goed inzicht krijgt wat er met je lichaam gebeurt. Je krijgt een geprint en digitaal resultaten blad waarop je jou progressie heel goed kunt volgen. Deze Inbody meting werkt erg motiverend.

Verlies 6 tot 12 kilo in 3 maanden als jij je aan het programma houdt.

Happy slimming traject: €229,-
Nu feestelijke prijs voor de eerste 6 aanmeldingen €99,- (nu nog 3 plekjes)

Ben je na dit traject nog niet klaar dan kun je gebruik maken van een strippenkaart van 10 vervolgconsulten die een jaar geldig blijft. Je kunt zelf bepalen hoe vaak jij op consult komt voor een uitgebreide Inbody meting en coaching gesprek.
Strippenkaart €199,-

Wil je na het Happy Slimming traject nog liever per keer bekijken of je een stok achter de deur nodig hebt dan is er een vervolgconsult voor €22,50

  • Vergoeding mogelijk vanuit het aanvullende ziekenfonds pakket en gaat niet van je eigen bijdrage af. 

Naam van je dienst

Gratis

reviews

***Renate***
Na jaren vechten tegen de kilootjes is het eindelijk gelukt met de hulp van Debbie. Ik ben ruim 20 kilo afgevallen in minder dan een jaar.

***Esther***
Nog maar net begonnen en in de eerste maand al 4 kilo kwijt. Ik ben super blij.

***Chantal***
Ik had niet gedacht dat het mij zou lukken maar in 10 weken ben ik 10 kilo kwijt met de hulp die ik van Debbie kreeg.