Mijn diensten

Het Wandelpad powerwalk trainingen

Dit is een training waarbij we 45 min. in verschillende tempowisseling stevig doorstappen. Je conditie krijgt een boost en tussendoor doen we spier-verstevigende oefeningen. We trainen buiten in de frisse buitenlucht. 
De groepen zijn klein, max. 10 deelnemers.

Deze training is zeer geschikt als je meer dan 10 kg. overgewicht hebt en/of een lichte basis conditie hebt. We gaan niet hardlopen, er blijft constant 1 been aan de grond waardoor de impact op je gewrichten laag blijft. Het is geen bootcamp en ik ga je ook zeker niet afbeulen.

Jij kunt meedoen op je eigen niveau en tempo. Ik daag je uit om een tandje bij te zetten maar houdt ook zeker rekening met de rust die nodig is. 


PowerwalkSlimFit traject

Dit is een uniek traject waarbij jij fitter, slanker en gezonder gaat worden op een manier die voor jou werkt.

We gaan samen naar buiten voor een PoweralkSlimFitsessie en bespreken, testen en doen oefeningen om te ontdekken hoe je brein je al die tijd heeft tegengewerkt. Je gaat ontdekken hoe jij je brein nu voor je kunt laten werken. We gaan omdenken en gedrag veranderen door kleine stapjes te zetten zodat het haalbaar en overzichtelijk is.

1x in de week komen we online samen via zoom en bespreken actuele onderwerpen die jou op weg helepen naar je doel.

Na dit traject hebt jij een persoonlijk werkboek waar je op terug kunt vallen als je het moeilijk krijgt of even niet meer weet.