Over mij

Mijn Naam is Debbie Pol, ik ben 50 jaar. Ik ben getrouwd met Robert en heb 2 volwassen kinderen die al zijn uitgevlogen. Naast mijn werk als gewichtsconsulent ben ik werkzaam voor Carintreggeland als verzorgende IG in de ouderenzorg.

Voeding en sport is altijd mijn passie geweest. Ik heb 10 jaar lang lesgegeven als groepslesdocent in de sportschool. Ik heb zelf alle diëten uitgeprobeerd die je je maar kunt bedenken. Hierdoor heb ik een ruime ervaring als ervaringsdeskundige en weet precies wat jij doormaakt bij het afvallen. Wil je iets weten over een bepaald dieet met mijn ervaring, vraag het gerust. Je krijgt altijd een eerlijk antwoordt.

Ondanks mijn enorme kennis over gezonde voeding vind ik het zelf heel erg moeilijk om mijn gewoontes te veranderen en worstel ik ook nog steeds met mijn overgewicht. Overgewicht aanpakken is niet altijd een kennisprobleem maar een bepaald verkeerd gedrag die ook mij in z'n greep heeft. Ik werk hieraan, samen met mijn deelnemers en weet dus precies wat zij doormaken. Ik ben ervan overtuigd dat het mij gaat lukken net zoals het mij gelukt is om te stoppen met roken in 2004.


Ik ben januari 2022 begonnen met het helpen van voornamelijk dames om gewicht te verliezen. Dit deed ik met behulp van het voedingsprogramma vytal. Dit is zeer succesvol verlopen en alle dames verloren gewicht. Maar omdat ik graag meer kennis wilde opdoen zodat ik kan coachen met wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen ben ik de opleiding tot bgn gewichtsconsulent gaan doen. Deze opleiding hoop in in het voorjaar 2023 af te ronden. De theorie heb ik inmiddels al behaald.


Mijn specialiteiten zijn:
- Goed kunnen motiveren
- Zorgen voor inspiratie
- Benadrukken van positiviteit
- Veel tips en tricks kunnen geven
- Wetenschappelijk onderbouwde adviezen geven
- Kunnen doorverwijzen indien nodig
- Eerlijk en oprecht