Over mij

Mijn Naam is Debbie Pol, ik ben 49 jaar. Ik ben getrouwd met Robert en heb 2 volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Naast mijn werk als gewichtsconsulent ben ik werkzaam in loondienst als verzorgende IG in de ouderenzorg.

Voeding en sport is altijd mijn passie geweest. Ik heb 10 jaar lang lesgegeven als groepslesdocent in de sportschool. Ik heb zelf alle diëten uitgeprobeerd die je je maar kunt bedenken. Hierdoor heb ik een ruime ervaring als ervaringsdeskundige en weet precies wat jij doormaakt bij het afvallen. Wil je iets weten over een bepaald dieet met mijn ervaring, vraag het gerust. Je krijgt altijd een eerlijk antwoordt.

Ik ben januari 2022 begonnen met het helpen van voornamelijk dames om gewicht te verliezen. Dit deed ik met behulp van het programma Vytal. Dit is zeer succesvol verlopen en alle dames verloren gewicht. Maar omdat ik graag meer kennis wilde opdoen zodat ik kan coachen met wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen ben ik de opleiding tot bgn gewichtsconsulent gaan doen. Deze opleiding hoop in in het voorjaar 2023 af te ronden.

Ondertussen ben ik gewisseld van het ondersteunende programma van vytal naar Bodysupport. Bodysupport is veel makkelijker in gebruik met gewone voedingsmiddelen waarbij je geen ingewikkelde recepten hoeft klaar te maken.

Mijn specialiteiten zijn:
- Goed kunnen motiveren
- Ik zorg voor inspiratie
- Benadrukken van positiviteit
- Veel tips en tricks kunnen geven
- Wetenschappelijk onderbouwde adviezen geven
- Kunnen doorverwijzen indien nodig
- Eerlijk en oprecht