Hallo allemaal,
Na jaren vechten tegen de kilootjes is het eindelijk gelukt met de hulp van Debbie. Ik maak gebruik van haar coaching en als jij dit ook zou doen dan kun jij ook dit resultaat behalen. Misschien gaat het bij de 1 iets sneller dan bij de ander (ik heb veel stappen gezet), maar het gaat zeker lukken. Mijn gewicht is nu -20 kilo. Mijn taille bijna 14 cm. minder en mijn heupen 21 cm. minder. Wat ben ik blij.
Bedankt Debbie voor alle tijd die je in mij hebt gestoken (Het Wandelpad)

"Renate" 

 

Ik was veel te zwaar, door de verkeerde dingen te eten. Ik at alles wat los en vast zat.
Ik liet alle teugels varen en durfde niet meer op de weegschaal, had al wel weer broeken in een grotere maat gekocht.
Totdat ik in december het programma van Het Wandelpad tegen kwam.
Dat sprak me erg aan.

Ik ben op 4 januari 2022 begonnen bij Debbie van Het Wandelpad.
Ik was hiervoor een echte crasher, 500/1000 kcal per dag vond ik makkelijk, tot je op je streef gewicht zit en weer “normaal” gaat eten.
Het was ff wennen om alles in te voeren wat je eet. Maar wat geweldig, je bent heel bewust met eten bezig. Ik eet alles wat ik wil, en laat echt helemaal niks staan. Het voelt niet als een dieet en ik mag alles eten binnen de toegestane calorieën.
Debbie doet het super, ze is altijd gemotiveerd en enthoussiast en weet mij altijd te porren om iets te veranderen.
Het wekelijkse weegmoment is voor mij erg belangrijk.
Face to face advies krijgen vind ik fijn.
Ik ben dus super tevreden!
Ik ben in 6 maanden 15 kilo afgevallen en mijn 1e doel is behaalt. Zie foto. Nu ga ik door om mijn 2e doel te halen, ik wil er nog graag 15 kilo af en hopelijk heb ik dat eind december gerealiseerd.
Ik raad het afvallen bij Debbie zeker aan!
Het is voor iedereen goed te doen omdat je alles mag eten. 
Je krijgt persoonlijk advies en tips en tricks. 
Debbie, ga zo door

"Jolanda"