Hallo allemaal,
Na jaren vechten tegen de kilootjes is het eindelijk gelukt met de hulp van Debbie. Ik maak gebruik van haar coaching en als jij dit ook zou doen dan kun jij ook dit resultaat behalen. Misschien gaat het bij de 1 iets sneller dan bij de ander (ik heb veel stappen gezet), maar het gaat zeker lukken. Mijn gewicht is nu -20 kilo. Mijn taille bijna 14 cm. minder en mijn heupen 21 cm. minder. Wat ben ik blij.
Bedankt Debbie voor alle tijd die je in mij hebt gestoken (Het Wandelpad)

"Renate" 

 

Ik was veel te zwaar, door de verkeerde dingen te eten. Ik at alles wat los en vast zat.
Ik liet alle teugels varen en durfde niet meer op de weegschaal, had al wel weer broeken in een grotere maat gekocht.
Totdat ik in december het programma van Het Wandelpad tegen kwam.
Dat sprak me erg aan.

Ik ben op 4 januari 2022 begonnen bij Debbie van Het Wandelpad.
Ik was hiervoor een echte crasher, 500/1000 kcal per dag vond ik makkelijk, tot je op je streef gewicht zit en weer “normaal” gaat eten.
Het was ff wennen om alles in te voeren wat je eet. Maar wat geweldig, je bent heel bewust met eten bezig. Ik eet alles wat ik wil, en laat echt helemaal niks staan. Het voelt niet als een dieet en ik mag alles eten binnen de toegestane calorieën.
Debbie doet het super, ze is altijd gemotiveerd en enthoussiast en weet mij altijd te porren om iets te veranderen.
Het wekelijkse weegmoment is voor mij erg belangrijk.
Face to face advies krijgen vind ik fijn.
Ik ben dus super tevreden!
Ik ben in 6 maanden 15 kilo afgevallen en mijn 1e doel is behaalt. Zie foto. Nu ga ik door om mijn 2e doel te halen, ik wil er nog graag 15 kilo af en hopelijk heb ik dat eind december gerealiseerd.
Ik raad het afvallen bij Debbie zeker aan!
Het is voor iedereen goed te doen omdat je alles mag eten. 
Je krijgt persoonlijk advies en tips en tricks. 
Debbie, ga zo door

"Jolanda" 

 

Hoi Debbie,
Ik ben bij Het Wandelpad van start gegaan omdat het mezelf niet meer lukte. Steeds weer opnieuw beginnen en na 2 weken de moed weer laten zakken. Nu sinds ik bij Het Wandelpad ben begonnen is door de motivatie en tips die ik kreeg veel beter gegaan. Je kunt genoeg en gezond eten en ik raad het iedereen aan. Ik ben er nu in ruim 10 weken dan ook 10 kilo kwijt geraakt! Ik ben super trots op mezelf en erg blij met de coaching.

"Chantal"

Na 4 jaar vechten tegen de kilo"s dacht ik, ik ga er nog 1 keer helemaal voor en doe mee met de groepscoaching om af te vallen. Met dit programma ben je bewust van wat je eet en drinkt. De dagelijkse stappen die je zet dragen er ook een steentje aan bij. Dit had ik nodig als een stok achter de deur want alleen lukte het me niet. Je eet hiermee gezond en gevarieerd. Af en toe een een koekje of patatje kan zolang je maar de op de calorieën let. Ik ben nu sinds lange tijd dicht bij mijn doel die ik in 10 weken wou halen en daar ben ik trots op. Ik raad dit programma aan iedereen aan die gezond en gevarieerd wil eten zonder dat je honger hebt. Ik ga nog even door.

"Renate"


Voordat ik begon met afvallen lette ik niet op wat ik at en was er ook niet bewust van. Ik ben een emotie eter, en als ik mij niet fijn voelde of uit verveling kon ik zo een zak chips of nootjes eten. Ik voelde mij al niet prettig met mijn lichaam. Ik kon makkelijk 2 x opscheppen als het eten lekker was en ik nog wel iets lustte.
Wat ik prettig vind  is dat je nu bewust bent van wat je eet en de overweging maakt of je iets wel of niet eet. Bv het koekje bij de koffie bij een restaurant. Je weegt het eten af en je bent je bewust van wat en hoeveel je eet. Je vraag jezelf af heb ik echt zin in iets. Je kunt zelf ook een gerecht bedenken. De app is super handig. Ik volg het online programma en ik heb verlenging aangevraagd omdat ik echt nog verder wil gaan.
Ik ben erg blij met de coaching. Je kunt Debbie altijd iets vragen en ze helpt je met meedenken en geeft je advies. Doordat je elke week je gewicht en cm van je taille doorgeeft heb je ook meer een stok achter de deur. En dat heb ik echt nodig.
Ik heb mijn doel nog niet helemaal bereikt, maar ik ben op de goede weg. Ik ben 13 kilo kwijtgeraakt in 4 maanden.
Wat ik nog wil toevoegen er is voor iedereen die iets wil wel een methode. En het is echt niet zo moeilijk. Ik zou het zeker andere mensen aanraden, het is drempelverlagend. Je kunt altijd advies vragen en Debbie helpt je altijd. En weet je goed te bereiken, wat bij je past. En ze kijkt wat je evt. anders kunt gaan doen. Ik ben echt heel blij hiermee. Ik voel mij beter en ben ook 13 kilo lichter.

"Irma"